The Commodore Evere Penthouse

The Commodore Evere Penthouse

Unieke penthouse met bijzondere tuin. Gelegen op de 3e verdieping van een klein, perfect beheerd gebouw, vind u dit aangename penthouse met perfect georiënteerde terrassen. The Commodore bestaat uit een langgerekt hoofdgebouw langs de Kolonel Bourglaan. De weelderige aanplanting ertussen zorgt voor een echt parkgevoel.

The Commodore Evere - Brussel

In de gemeenschappelijke tuin met moestuin en boomgaard kunnen bewoners makkelijk een praatje slaan, genieten van de natuur of zich uitleven. Voor singles, koppels en gezinnen is het hier heerlijk wonen.

The Commodore Evere - Brussel

Naast de ligging, zorgt ook de kwalitatieve afwerking voor alle comfort. Dankzij de doordachte architectuur is elke vierkante meter goed besteed en slim ingevuld: van een perfecte balans tussen woon- en slaapgedeelte, zicht op groen tot inpandige terrassen.

The Commodore Evere - Brussel

 

The Commodore Evere - Brussel

Appartement


  • Verdieping: 6
  • Bewoonbare oppervlakte: 146 m² +110 m² terras
  • Lift: Ja
  • Slaapkamers: 3
  • Terras: 110m²
     
  • Prijs: 875.000 euro
The Commodore Evere Brussels Penthouses - 0

Een bezoek aan dit Penthouse? Meer details?

Immobel

Immobel is een gereputeerde projectontwikkelaar actief in België en Luxemburg, gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige residentiële gebouwen, kantoren, handelspanden en stadsvernieuwingsprojecten. Voor meer informatie: http://www.immobelgroup.com - disclaimer

Voor meer informatie:
http://www.immobelgroup.com

-

disclaimer