Greenhill Park Penthouse

Greenhill Park is een zeer exclusief nieuwbouwproject in het mooie Sint-Pieters-Woluwe, verscholen in het weelderige groen van een verborgen park aan de Tervurenlaan. Dit toppunt van etiquette bestaat uit 2 tijdloze appartementsgebouwen, met in totaal 31 luxeappartementen. Een harmonieus en milieuvriendelijk geheel versmolten met de natuur, aan de rand van het bos en het Woluwepark. Een bijzondere plek waar rust, elegantie, licht en comfort overvloedig aanwezig zijn.

Greenhill Park - Brussel

Aan alles is gedacht, want Greenhill Park wordt dé referentie in luxevastgoed. Elk appartement biedt een prachtig zicht op de uitzonderlijke tuin, terwijl u binnen geniet van een uniek penthousegevoel. Grote ruimtes met vloerverwarming, deuren die tot aan de hoge plafonds reiken, de beste materialen, eindeloze afwerkingsmogelijkheden, uitzonderlijk vrije hoogtes, naadloze overgangen naar uw terras, … voor wie het graag groots ziet. 

Greenhill Park - Brussel

Dit bijzondere architectuurpareltje is een creatie van het Brusselse architectenbureau ARCHI 2000. Hun toonaangevende projecten sieren de hele hoofdstad. In Greenhill Park hebben ze alles wat bij een exclusieve levensstijl past tot in de puntjes uitgedacht én uitgewerkt met duurzame, elegante en verfijnde materialen van de hoogste kwaliteit. Na heel veel vooronderzoek zijn we erin geslaagd om iets zeer unieks te creëren, dat uitblinkt in perfectie.

Greenhill Park - Brussel

In Greenhill Park wordt u omringd door intelligente domotica. U baadt er in licht en ruimte en geniet er van alle privacy, dankzij de slimme inplanting van de exclusieve appartementen in dit kleinschalige project.

GREENHILL PARK beleven? Wij maken graag tijd om u rond te leiden. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk gesprek.

Greenhill Park - Brussel

Appartement

Greenhill Park Brussels Penthouses - 0
Greenhill Park Brussels Penthouses - 1
Immobel

Immobel is een gereputeerde projectontwikkelaar actief in België en Luxemburg, gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige residentiële gebouwen, kantoren, handelspanden en stadsvernieuwingsprojecten. Voor meer informatie: http://www.immobelgroup.com - disclaimer

Voor meer informatie:
http://www.immobelgroup.com

-

disclaimer