Wonen in Brussel

Welkom in het hart van Europa

Brussel biedt niet alleen uitzonderlijk vastgoed. De hoofdstad van België is ook een bruisende metropool waar het aangenaam wonen, werken en leven is. Brussel is een dynamische stad op mensenmaat. Een ‘melting pot’ van culturen. Er zijn twee officiële talen (Nederlands en Frans), maar bijna iedereen verstaat en spreekt er een mondje Engels.

Investeerders houden van Brussel

In Brussel bent u zeker van een select huurpubliek voor high-end vastgoed. Dankzij de aanwezigheid van eurocraten en expats is er een garantie op huurders met een hoger budget. Bovendien is de kans op wanbetalingen bij dit publiek vrijwel nihil. De hoofdstad van Europa is dus een uitgelezen plaats om te investeren in vastgoed.

Zeker vandaag, … want Brussel is nog steeds veel goedkoper dan Parijs, Londen of Amsterdam. En in de toekomst gaan de prijzen enkel nog stijgen.

Cultuurliefhebbers houden van Brussel

U komt ogen en oren te kort in Brussel. Er zijn voortdurend exposities van internationale allure in The Royal Museums of Fine Arts, the Magritte Museum, The museum of musical instruments, the Brussels Centre for Fine Arts (Bozar), the Belgian Comic Strip Center en andere unieke musea. Er is opera en dans in La Monnaie/DeMunt. De grootste artiesten ter wereld verdringen elkaar in de concertzalen van de stad. En natuurlijk is en blijft Brussel ook een van de mooiste art nouveausteden op de planeet.

Levensgenieters houden van Brussel

Belgen houden van lekker eten en drinken. Wist u bijvoorbeeld dat Brussel meer sterrenrestaurants telt dan Berlijn, Rome en Milaan? Chocolade, bier, vis, groenten, Italiaanse en oosterse specialiteiten: in de Brusselse delicatessenwinkels proeft u van het beste van het beste. Brussel is ook een heerlijke stad om te shoppen: naast internationale topmerken vindt u hier heel wat moois van Belgische merken en lokale designers.

Expats houden van Brussel

Brussel herbergt drie Europese instellingen: the European Commission, the Council of the European Union and the European Council. In de stad en haar omgeving vindt u ook honderden internationale bedrijven. Brussel biedt u en uw gezin uitstekende gezondheidsvoorzieningen en excellente lokale en internationale scholen. Geen toeval dat bijna 200.000 expats het zo naar hun zin hebben in Brussel. U binnenkort ook?

Immobel

Immobel is een gereputeerde projectontwikkelaar actief in België en Luxemburg, gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige residentiële gebouwen, kantoren, handelspanden en stadsvernieuwingsprojecten. Voor meer informatie: http://www.immobelgroup.com - disclaimer

Voor meer informatie:
http://www.immobelgroup.com

-

disclaimer