Parc Seny Penthouse

Parc Seny Penthouse

Brussel en de natuur zijn vlakbij.

Oudergem verenigt door zijn uitzonderlijke ligging residentiële rust en allure met de bruisende dynamiek van Brussel-Stad. Te midden van de aantrekkelijke lanen, dreven, parken en vijvers is het hier voor jong en oud uitzonderlijk aangenaam wonen, werken en ontspannen.

Vlak bij de Europese instellingen resideert u als bewoner van Parc Seny Penthouse in het groene Oudergem. Shopping, uitgaan, gastronomie en cultuur: in deze bruisende buurt is alles op wandelafstand.

Een bezoek aan Parc Seny Penthouse? Meer details? Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk gesprek.

Parc Seny - Brussel

Appartement

Plan Parc Seny

  • Verdiepingen: 5
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal badkamers: 2
  • Eigen lift: Ja
  • Terras: Ja
Parc Seny Brussels Penthouses - 0
Parc Seny Brussels Penthouses - 1

Een bezoek aan dit Penthouse? Meer details?

Immobel

Allfin is een gereputeerde projectontwikkelaar actief in België en Luxemburg, gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige residentiële gebouwen, kantoren, handelspanden en stadsvernieuwingsprojecten.

Voor meer informatie:
http://www.immobelgroup.com

-

disclaimer

 
Logo BPI

BPI Real Estate is een vastgoedontwikkelaar met hoge toegevoegde waarde, met vestigingen in België, Polen en Luxemburg. De onderneming kan rekenen op een expertise van ruim 30 jaar en is hoofdzakelijk actief in de ontwikkeling van woningbouw, kantoren, handelsruimtes en dienstenvastgoed.

 

Mede door de energetische, maatschappelijke, bouwkundige en technologische aspecten indachtig te zijn van bij de opstart van zijn projecten ontwikkelt BPI een vernieuwende en ecologisch verantwoorde stedenbouw met een harmonieuze en zeer genietbare leefomgeving als resultaat.

 

BPI maakt deel uit van de CFE-Groep. Het in 1880 opgerichte CFE is een Belgische industriële groep met activiteiten in drie verschillende vakgebieden. De pool Baggerwerken, Milieu, Offshore en Infra activiteiten, wordt verzorgd door DEME. De pool Contracting, omvat de activiteiten bouw, multitechnieken en spoor in België, Luxemburg, Polen en Tunesië. De pool Vastgoedontwikkeling, groepeert de vastgoedprojecten die BPI ontwikkelt.

 

De groep CFE telt momenteel meer dan 7.000 medewerkers en is op alle continenten aanwezig. CFE is op Euronext Brussel genoteerd en is voor 60,40% in handen van Ackermans & van Haaren. 

Voor bijkomende informatie:
http://www.bpi-realestate.com