The Ernest II Penthouse

The Ernest II Penthouse

The Ernest Penthouse is een uniek appartement. Een eigentijdse ‘villa’ in hartje stad, op de zevende verdieping op de site van het voormalige hoofdkwartier van Solvay. Niet boven alles uittorenend , maar wel met een ongeëvenaarde prijs/luxeverhouding.
Dit gesofistikeerde penthouse valt op door zijn strakke lijnenspel, functionele indeling en hoogwaardige afwerking. Hier geniet u van een inspirerende superieure woonervaring in een uniek stukje Brussels architecturaal erfgoed.

Vlak bij de Europese instellingen en de Louizawijk resideert u als bewoner van The Ernest II Penthouse in trendy Elsene. Shopping, uitgaan, gastronomie en cultuur: in deze bruisende buurt is alles op wandelafstand.

Een bezoek aan The Ernest Penthouse? Meer details? Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk gesprek.

The Ernest II - Brussel

Appartement

Plan The Ernest II

  • Verdiepingen: 7
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 2
  • Bewoonbare opp: +/- 200 m²
  • Terras: Ja
The Ernest II Brussels Penthouses - 0
The Ernest II Brussels Penthouses - 1

Een bezoek aan dit Penthouse? Meer details?

Immobel

Allfin is een gereputeerde projectontwikkelaar actief in België en Luxemburg, gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige residentiële gebouwen, kantoren, handelspanden en stadsvernieuwingsprojecten.

Voor meer informatie:
http://www.immobelgroup.com

-

disclaimer

 
Logo BPI

BPI Real Estate is een vastgoedontwikkelaar met hoge toegevoegde waarde, met vestigingen in België, Polen en Luxemburg. De onderneming kan rekenen op een expertise van ruim 30 jaar en is hoofdzakelijk actief in de ontwikkeling van woningbouw, kantoren, handelsruimtes en dienstenvastgoed.

 

Mede door de energetische, maatschappelijke, bouwkundige en technologische aspecten indachtig te zijn van bij de opstart van zijn projecten ontwikkelt BPI een vernieuwende en ecologisch verantwoorde stedenbouw met een harmonieuze en zeer genietbare leefomgeving als resultaat.

 

BPI maakt deel uit van de CFE-Groep. Het in 1880 opgerichte CFE is een Belgische industriële groep met activiteiten in drie verschillende vakgebieden. De pool Baggerwerken, Milieu, Offshore en Infra activiteiten, wordt verzorgd door DEME. De pool Contracting, omvat de activiteiten bouw, multitechnieken en spoor in België, Luxemburg, Polen en Tunesië. De pool Vastgoedontwikkeling, groepeert de vastgoedprojecten die BPI ontwikkelt.

 

De groep CFE telt momenteel meer dan 7.000 medewerkers en is op alle continenten aanwezig. CFE is op Euronext Brussel genoteerd en is voor 60,40% in handen van Ackermans & van Haaren. 

Voor bijkomende informatie:
http://www.bpi-realestate.com