Charmeraie Uccle Penthouse

Charmeraie Uccle Penthouse

Gelegen op de 3e verdieping van een klein, perfect beheerd gebouw, vind u dit aangename penthouse met perfect georiënteerde terrassen. De penthouse is instapklaar en een 1e bezetting.

De samenstelling: inkomhal met vestiaire en toilet, lichtrijke woonkamer, aparte eetkamer, open ingerichte keuken. Nachthal met toegang tot de hoofdslaapkamer en de doucheruimte, evenals twee andere ruime slaapkamers en hun badkamer.

De woning beschikt over twee kelders in de onderbouw. Twee parkeerplaatsen (€ 30.000,- per plaats). Verkoop onder BTW-regime op het bouwgedeelte en registratierechten op de grond.

Charmeraie Uccle - Brussel

Ukkel, een van de groenste en meest prestigieuze wijken van Brussel, biedt een unieke combinatie van stedelijke luxe en natuurlijke rust. Met zijn prachtige parken, zoals het Wolvendaelpark en het Verrewinkelbos, en charmante villawijken, is Ukkel een oase van kalmte te midden van de drukte van de hoofdstad.

De uitstekende scholen, hoogwaardige voorzieningen en het bruisende culturele leven maken het de ideale plek voor gezinnen, expats en professionals. Bovendien zorgen de goede verbindingen met het centrum van Brussel en andere delen van de stad ervoor dat u altijd dichtbij het hart van de actie bent, terwijl u kunt genieten van de serene en verfijnde sfeer die Ukkel te bieden heeft.

Charmeraie Uccle - Brussel

 
 

 

Charmeraie Uccle - Brussel

Appartement


  • Verdieping: 3
  • Bewoonbare oppervlakte: 220 m²
  • Eigen lift: Ja
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers / wc's: 3
  • Terras: Ja - 28,5m²
     
  • Prijs: 865.000 euro (925.000 euro incl. 2 binnenparkings)
  • Binnenparkings: 2
Charmeraie Uccle Brussels Penthouses - 0
Charmeraie Uccle Brussels Penthouses - 1

Een bezoek aan dit Penthouse? Meer details?

Immobel

Immobel is een gereputeerde projectontwikkelaar actief in België en Luxemburg, gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige residentiële gebouwen, kantoren, handelspanden en stadsvernieuwingsprojecten. Voor meer informatie: http://www.immobelgroup.com - disclaimer

Voor meer informatie:
http://www.immobelgroup.com

-

disclaimer